O nama

Vlasnici tvrtke SMART BEEKEEPING j.d.o.o. su mlada obitelj kojia je strastveno zagrizla u pčelarstvo i koja želi svoje znanje, iskustvo i prilike podijeliti s kolegama pčelarima te učiniti pčelarstvo rentabilnim. Kako smo i sami pčelari, tako možemo našim kolegama ponuditi najbolje za pčelarstvo.

Što mi radimo?

Naša ideja je ponuditi pčelarima nove inovativne proizvode i rješenja po pristupačnim cijenama kako bi pčelarstvo učinili rentabilnijim.

Naša vizija

Biti tržišni lider koji će pčelarskoj populaciji omogućiti pametna rješenja uz pristupačne cijene.

Podrška

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vas zanima nešto o proizvodima, dostupnosti, kvaliteti ili o stanju vaših narudžbi slobodno nas kontaktirajte  putem telefona, email-a, facebook-a ili bilo kojeg drugog komunikacijskog kanala.

Brza dostava

Ukoliko ne želite osobno pokupiti proizvode, šaljemo ih GLS kurirskom službom. Dostava je u roku od 24h od dana slanja.

Povijest tvrtke

Tvrtka je osnovana početkom 2019. godine s ciljem razvoja i isporuke novih softverskih i distribucijskih rješenja u pčelarstvu. U međuvremenu smo dobili priliku distribuirati visoko kvalitetnu tursku pčelarsku opremu na hrvatskom tržištu, i tu priliku smo s veseljem prihvatili, jer se radi o proizvodima koje smo i sami isprobali u svom pčelinjaku i s kojima smo iznimno zadovoljni.

Želite li surađivati s nama?

Ako imate zanimljive proizvode namijenjene pčelarstvu, slobodno nam se javite! Možda vam možemo pomoći oko razvoja i distribucije.

Select your currency
EUR Euro